top of page
Moniterra logo

CHALLENGING GRAVITY

PROJEKTER

Moniterra har i øjeblikket projekter på tre kontinenter der spænder hen over en lang række infrastruktur og byggeprojekter. 

Vi har stor erfaring med at arbejde med  byggefirmaer, konsulenter og designere fra hele verden.

 

I alt, hvad vi gør, stræber vi efter det fremragende for at leve op til vores filosofi om:

ENKLE, SIKRE, PERFEKTE LØSNINGER

Projects
About us

OM OS

Gennem de sidste 25 år har Moniterra specialiseret sig i at opmåle, overvåge og samle data for at kunne evaluere de strukturelle forhold i bygningsværker for at forlænge deres levealder. 

Når man konfronterer et problem i dets spæde begyndelse fjerner man risikoen for tab af menneskeliv og skader, det kræver mindre resourcer og samtidig forhindrer man en eksponentiel forstørrelse a problemet der kan fører til irreversible konsekvenser. 

Med 450 eksperter i felten, kan Moniterra hurtigt sammensætte et stærkt hold til at skabe og leverer manuelle, automatiske og realtidsovervågningsløsninger. 

Vores ekspertise er i sikkerheds-, miljø, strukturel, geoteknisk og geodæktisk overvågning, samt i at levere turnkey løsninger for tunneler, broer, højhuse, kraftværker, veje, åbne gruber og monumenter.

Services

SIKKERHEDS-

OVERVÅGNING

Vi tilbyder en række tidsbesparende og prisnedsættende overvågningsløsninger der samtidig lever op til vores høje standarder, fordi vi vil  skabe konstruktioner der varer.

GEODÆKTISKE

UNDERSØGELSER

I vores opmålingstjenester, som i alt vores andet arbejde, bruger vi det bedste teknologi, så vores kunder kan regne med pålidelig data.

Contact us

KONTAKT OS

Bryghuspladsen 8, 3. 1473 København, Danmark

Tak for din besked!

  • LinkedIn Social Icon
News

NYHEDER

Ingen indlæg er offentliggjort på dette sprog endnu
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
bottom of page